Špaldoto houbové 210g BIO PROBIO
Špaldoto houbové - nejprodávanější klasika. Špaldu na špaldoto pěstuje Probio na své farmě a jde vždy o původní nepřešlechtěnou odrůdu s výbornými nutričními vlastnostmi. Je velmi dobře stravitelná a ve středověku s ní dokonce léčili. Jako základ špaldota je použito špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno - vlastně kroupy, přidali sušené hříbky, koření a bylinky. Špaldoto je skvělým parťákem na doma, cesty i dovolené, hotové je během 30 minut a téměř bez práce. Je velmi chutné a díky celozrnnosti zasytí na dlouhou dobu.
Kategorie: | Obiloviny |
---|
Špaldoto houbové 210g BIO PROBIO
Špaldoto houbové - nejprodávanější klasika. Špaldu na špaldoto pěstuje Probio na své farmě a jde vždy o původní nepřešlechtěnou odrůdu s výbornými nutričními vlastnostmi. Je velmi dobře stravitelná a ve středověku s ní dokonce léčili. Jako základ špaldota je použito špaldové kernotto - jemně obroušené špaldové zrno - vlastně kroupy, přidali sušené hříbky, koření a bylinky. Špaldoto je skvělým parťákem na doma, cesty i dovolené, hotové je během 30 minut a téměř bez práce. Je velmi chutné a díky celozrnnosti zasytí na dlouhou dobu.
Rychlá a jednoduchá příprava: Do směsi přidáte jen vodu a lžíci oleje a necháte 30 minut pod pokličkou vařit.
Naše tipy na přípravu: Při servírování posypte strouhaným sýrem nebo do špaldota vmíchejte krémový sýr, můžete přidat kuřecí maso. Ze špaldota lze připravit i polévku, jednoduše tím, že přidáte více vody.
Složení:
Špaldové kernotto* (kroupy) 85,7 %, sušená zelenina* v proměnlivém poměru (mrkev*, petržel*, cibule*, paprika červená*, paprika zelená*), sušené houby* (shitake* 1,9 %, hřib pravý* 1,4 %), jedlá mořská sůl
*z ekologického zemědělství
Skladování:
Skladujte při teplotě do 25 °C .
-
Průměrné výživové údaje ve 100 g
- Energie:
- 1445 kJ / 345 kcal
- Tuky:
- 3,7 g
- z toho nasycené nemastné kyseliny:
- 0,4 g
- Sacharidy:
- 58 g
- z toho cukry:
- 9,4 g
- Vláknina:
- 8 g
- Bílkoviny:
- 15 g
- Sůl:
- 3,2 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.