Kakaové máslo BIO 200g
BIO a RAW kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C. Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z Peru pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.
Kategorie: | BIO čokoláda a kakao |
---|---|
Položka byla vyprodána… |
Kakaové máslo 200g BIO RAW
BIO a RAW kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C. Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo z Peru pěstované podle pravidel ekologického zemědělství.
Kakaové máslo se používá k výrobě čokolády, při pečení k přípravě polev, krémů, sušenek, zmrliny a dalších jídel.
CZ-BIO-002
Složení: 100% kakaové máslo z ekologického zemědělství
Distribuce: Aspen team s.r.o., Akátová 1175/3, Praha. Česká republika
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.